ontexi construction

WebcamOntexi është themeluar në vitin 1992 nga familja Krasniqi në Prishtinë, Kosovë.
 
Ontexi-Mont shpk: merret me të gjitha llojet e dyshemes së drurit, parketit, llamenatit, mozaikit, etj.
- Është përfaqësues ekskluziv i të gjitha materialeve përcjellëse të parketit si ngjitësa, fuga, llaqe te ndryshme të firmes italiane Chimiver.
- Është përfaqësues ekskluziv me një vijë të gjerë të të Dyerve të Blinduara “DIERRE”, 
- Është përfaqësues ekskluziv i makinerisë për grryerje të parketit të firmes me të madhe gjermane Lagler në fushën e parketit.

Ontexi-Construction shpk: është themeluar në tetor 2009 që t’i përmbush kërkesat dhe dëshirat e konsumatorëve. Ofrojmë një qetësi strukturale kualitative për konsumatorë që jo çdo vend mund të gjindet.
- Projekti madhështor filloj në bregun e Diellit afër shkollës, ku edhe gjindet zyra.

 

© All Rights Reserverd Ontexi Construction 2012